Email: info@rekruter.si Mob: + 386 51 350 440 Naslov: Litostrojska 44d, 1000 Ljubljana REKRUTER SVETUJE:

NASVET: Kje iskati prosta delovna mesta?


Andrea je pred 6 meseci napisalaDandanes je skoraj vse oglase mogoče najti na spletu. Vse pogosteje pa delodajalci iščejo kandidate tudi preko družbenih omrežij kot so Linkedin, Twitter in celo Facebook. Na družbenih omrežjih lahko najdete oglase preko uradnih strani podjetja ali pa v različnih Facebook skupinah, ki so namenjene prav iskanju in nudenju zaposlitve (npr. "Iščem/nudim zaposlitev, "iščem/nudim delo", ipd.). Pri objavah v teh skupinah morate biti pozorni, da so delodajalci pravi in transparentni.

Portali namenjeni iskanju službe so najpogostejše orodje pri iskanju zaposlitve. Namenjeni so iskalcem zaposlitve in tistim, ki iščejo nov kader. 
Najpogosteje se uporabljajo naslednji portali:

1. MojeDelo https://www.mojedelo.com/ 
2. Optius https://www.optius.com/
3. Deloglasnik https://www.deloglasnik.si/
4. Najdi delo https://www.najdidelo.si/
5. Zaposlitev.info https://www.zaposlitev.info/

Ne smete pa pozabiti na naš superkul spletno stran in naše oglase, kjer se vsakodnevno trudimo, da vam predstavimo čimbolj zanimive poklice in priložnosti! Če še niste, kar hitro skočite na zavihek "OGLASI" in preglejte prosta delovna mesta. Morda že danes najdete kaj zase!
Pridružite se najbojšim, ker #najboljšisoznami cool

Email: info@rekruter.si    Mob: + 386 51 350 440     Naslov: Litostrojska 44d, 1000 Ljubljana      Facebook     Linkedin linkedin