Email: info@rekruter.si Mob: + 386 51 350 440 Naslov: Litostrojska 44d, 1000 Ljubljana 

O piškotkih

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke z besedilom ki se shranijo na vaš računalnik. Piškotki ne škodijo vašemu računalniku niti vaši programski opremi. 

Primer piškotka:
ko pridete na našo stran vam naš strežnik dodeli kodo seje (SesionID). Ta koda je na primer: 'MIT55CKGZENXKVMP7Z55' .. s to kodo potem strežnik ve, katere podatke vam mora poslati, ko na primer kliknete na določeno povezavo, oz. ve, kaj ste kliknili preden ste prišli na novo stran. Brskalniki so sicer zelo "neumni" in si sami od sebe ne zapomnijo vaše izbire, nakupovalne košarice in podobno. Identifikacijska koda je vaša dokler ste aktivni na strani, po kaki uri neruporabe pa se samodejno zbriše. Če se vrnete na spletno stran boste dobili novo unikatno kodo.

In kaj je torej konkretno piškotek? dobesedno.. : SesionID = MIT55CKGZENXKVMP7Z55 .. to se zapiše v spomin brskalnika. Istočasno, tudi če je na določeni strani 1.000.000 ali več uporabnikov, bo imel vsak svojo unikatno kodo.

Piškotki, ki jih dobite ob obisku naše strani so:
- SesionID (številka seje) za samo delovanje strani ter
- Google analytics za spremljanje statistike obiskov.
- Youtube (zato da youtube ve da ste si ogledali video - četudi si ga niste)

Če ne želite uporabljati piškotkov jih v vseh sodobnih brskalnikih lahko ugasnete.
Enako lahko v nastavitvah brskalnika pobrišete piškotke, že shranjene na vašem računalniku.

Če onemogočite piškotke bo delovanje moteno oziroma bo prikaz teh strani lahko napačen.


Administrator sistema.Email: info@rekruter.si    Mob: +386 41 208 605    Naslov: Litostrojska 44d, 1000 Ljubljana      Facebook     Linkedin linkedin
Imamo novo stran namenjeno izključno IT strokovnjakom.

Preveri na REKRUTECH.SI